Mosások
Elérhetőség

Siófok

​Jégverem u. 3.

06-84/326-169

galeria

Nyitólap

Üdvözöljük!

 

Cégünk  gépjárművek teljeskörű külső-belső mosásával, tisztításával, polírozásával, kárpitozásával, egyszóval karbantartásával foglalkozik . Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Munkánk során szem előtt tartjuk az esztétikai értékek megóvását: munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat.

Munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, tanácsot autóápolással, autókozmetikával kapcsolatos kérdéseikre, problémáikra.

A járművek tisztításának folyamatát a tulajdonosok az ügyfélváróból nyomon követhetik. Hogy mégse legyen ez az idő elveszettnek tűnő, kellemesen és hasznosan tölthetik el ügyfeleink: ehhez napilapok, díjmentes WIFI áll rendelkezésre. Míg az autót kívül-belül újjávarázsoljuk, addig is gondoskodunk arról, hogy otthonosan érezzék magukat nálunk ügyfeleink!

 

Anno 1924.....

Napjainkban:

Autómosás bemutatása (külső-belső)

AUTÓMOSÁS
 
Vegyszeresen lekezeljük a külső felületet, majd gőzborotvával eltávolítjuk szennyeződéseket. Ezután következik a kézi, szivacsos-viaszos samponos mosás és keréktisztítás.....majd az ajtó falcok szárazra törlése következik. A gépjármű belsejében kiporszívózzuk a kárpitot, az üléseket, a csomagtartót, a padlószőnyeget, majd lemossuk és szárazra töröljük a gumiszőnyegeket. Szellőzőnyílásokat kiecseteljük, a kormányt, a műszerfalat, műanyagokat és egyéb bőr felületeket nedvesen áttöröljük. Legutolsó simításként a szélvédők vegyszeres tisztítása történik, amelyet ablaktisztító permettel csillogóra törlünk.
 

Autókozmetika bemutatása

AUTÓKOZMETIKA
 

Először professzionális kárpittisztítóval eltávolítjuk nagy odafigyeléssel a legmakacsabb foltot és szagot az autó belsejéből. Az üléseket, a tetőkárpitot, a padlószőnyeget, a csomagtartót nagy odafigyeléssel és gondossággal tisztítjuk. Az autó belső kárpittisztítása után a motor kozmetikájával folytatódik tovább a munkafolyamat, majd az autót alaposan lemossuk és szárazra törüljük. Ezt követően a műanyagokat leragasztjuk és kezdetét veszi a gépi polírozás három lépésben (durva, finom, hologram). A megmaradt mélyebb karcokat vizes csiszolással eltüntetjük, és befejezésként az autó kap egy waxolást, amitől nagyon szép karcmentes gépjárművet kapunk.

 

Képtalálat a következőre: „forduljon hozzánk bizalommal”